Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Zdejší okresní soud poslal do vazby 55letého Jana Luptáka za to, že nebezpečným způsobem pronásledoval svou bývalou manželku, přestože si...Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Chrudim - V pondělí zahájil policejní komisař trestní stíhání 21letého muže, kterého policie podezřívá ze spáchání hned čtyř přečinů. Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Stalkerů přibývá. Jedná se většinou o mladé muže, zřídka i ženy, kteří těžko snášejí nezájem vyvolené. Neustále ji proto obtěžují voláním,...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka se od října zabývá případem nebezpečného pronásledování. Čtyřiatřicetiletý muž neunesl rozchod se svou přítelkyní a...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Třemošnice - Do jedné z místních restaurací zavítal ve večerních hodinách 44letý muž se svou sestrou a švagrem. Jeho chování však nebylo zrovna...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrast - V neděli po osmé hodině ranní vyráželi policisté zdejšího oddělení k nahlášenému incidentu, který se právě odehrával v jednom z...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrudim - Na policisty zdejšího oddělení se obrátila 18letá slečna s tím, že ji už nějaký čas velmi nepříjemně obtěžují SMS zprávy, který ji...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrast - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem, kdy namol opilý 53letý muž vyhrožoval ublížením na zdraví své přítelkyni. Případ se odehrál v...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrast - Zdejší policie přijala oznámení místní ženy o tom, že jí její bývalý přítel vyhrožuje zapálením domu a auta. Že byl dotyčný, 50letý muž,...Celý článek »