Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim - Sobotní dopoledne bude v Klášterních zahradách patřit sportu zvaný pétanque. Od brzkých ranních hodin se zde bude konat Turnaj dvojic v...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V Chrudimi se o víkendu konalo Mistrovství České republiky v pétanque trojic starších 55 let. Ideální prostředí k tomu...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Sobotní dopoledne bude v Klášterních zahradách patřit sportu zvaný pétanque. Od brzkých ranních hodin se zde bude konat Turnaj dvojic v...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrudim - Úterní turnaj dvojic v pétanque, který pod názvem Kapucínova koule pořádá Chrudimská beseda, začíná v podstatě už v pondělí 27. října v 16...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Chrudim - V Klášterních zahradách si ve čtvrtek 31. července v době od 9. do 17. hodiny zahrajete známou hru pétanque, kterou se bavili už...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Pro příznivce sportu zvaného pétanque je tu další možnost, jak poměřit své možnosti a schopnosti. Chrudimský pétanquový klub připravil...Celý článek »
vydáno před 11 let 52 týdny
Chrudim – Celý sobotní den byl v areálu chrudimských Klášterních zahrad zasvěcen turnaji o Kapucínovu kouli. Jedná se o petanquový turnaj, který byl...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »