Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Stejně jako v minulých letech i v roce 2016 chce radnice dále pečovat o hroby významných osobností, které jsou uloženy k poslednímu...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
Chrudim – Právní oddělení na popud vedení města usiluje od září o převzetí pomníku národního buditele Karla Pippicha do majetku města, aby se mohl...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 20 hodin
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 dnů
Chrudim − Na starostu Františka Pilného (ANO 2011) se v těchto dnech dopisem obrátil vzdálený potomek Kašpara Mašla, který žil v  ...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Koncem října byla ukončena stavební obnova hrobky rodiny Popperových, která se nachází na hřbitově U Kříže. Smlouva o bezúplatném...Celý článek »