Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Slatiňany - Oči pro pláč zůstaly majiteli zdejšího pozemku, když zjistil, že mu odsud neznámý zloděj ukradl věci za téměř 65 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka zjišťuje, kdo se vloupal do rodinného domu, jehož majitelem je myslivec. „Neznámý pachatel se mezi 10. a 13. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Matka vyhodila z bytu svého syna za to, že ji surově bil. Sbalila mu všechny jeho věci a klíče od bytu mu sebrala, přesto se mladík...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Ve čtvrtek 23. července došlo kolem 14. hodiny k vážné dopravní nehodě na silnici I/37 mezi uvedenými městy. Srážka traktoru...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 dny
Slatiňany - Ze středy na čtvrtek se zatím neznámý lupič vloupal do rodinného domu, zatímco v něm spali manželé. Ti se odebrali ke spánku kolem...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Netrvalo to ani týden a už znovu, tentokrát policistům z Obvodního oddělení Pardubice 3, se z vloupání do mateřské školky,...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice/Chrudim - Zloději vykrádají domy novým způsobem. Po takzvaných „navrtávačích“ přišli na to, že do obydlí i jiných objektů se dá lehce...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim/Skuteč - Během prvních 14 dnů eviduje chrudimská policie už šest případů krádeží vloupáním do rekreačních chalup. Ten poslední se stal na...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Skuteč - Zdejší policejní oddělení se aktuálně zabývá případem krádeže vloupáním do jednoho z místních rodinných domků, ze kterého si zatím...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Běstvina - Třemošničtí policisté aktuálně stíhají mladíka, který se o prázdninách „podíval“ se šroubovákem v ruce do jednoho z místních...Celý článek »