Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 5 dnů
Chrudim – V minulosti pomohly vhodné dárce kostní dřeně hledat i Chrudimské noviny pro nemocnou Lucku z Přelouče, která našla svoje sourozence v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Co se zdálo zvoleným zastupitelům z Pirátské strany už v půlce jejich volebního období jako nemožné stihnout splnit, ačkoliv na to lákali...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Setkání s premiérem Petrem Fialou (ODS) proběhlo decentně a v poklidné atmosféře. Po návštěvě Galerie Art se s lidmi setkal i na otevřeném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – V úterý 6. září navštíví Chrudim při své cestě Pardubickým krajem premiér Petr Fiala (ODS). Ve 14 hodin se zastaví v Galerii Art manželů...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jana Švecová se rozpovídala o bambulovníku i festivalových podprsenkách. Je majitelkou oblíbeného obchůdku Mlsný Pecivál a v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Hudba, zpěv, tanec a umění v ulicích města. Přijďte v sobotu 11. září na náměstí Josefa Ressela! Tam a v přilehlých ulicích...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Všichni procházíme vyčerpávajícím obdobím, ale zdravotníci často na pokraji duševních i fyzických sil. Proto jsme se rozhodli uspořádat sbírku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim - Obrázky výtvarnice Lucie Ernestové si můžete prohlížet na letní výstavě v příjemných sklepních prostorách prodejny Mlsný pecivál na...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Obchod s čajem, kávou, čokoládou a rámařskými službami s názvem „Mlsný pecivál“ zná ve městě asi každý. Patří manželům Švecovým, kteří v...Celý článek »