Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 23 hodiny
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 dny
Chrudimsko – V úterý a ve středu probíhá na poli v Nabočanech u Chrudimi již 23. celostátní přehlídka 800 odrůd zemědělských plodin a kromě toho i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Smrt prince Philipa, ač byl stár devadesát devět let, byla překvapivá. Jaký byl milovník koní, se mnozí dozvěděli až nyní. Koňáci ho však znali...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Slatiňany - Slatiňanská jezdecká hala v sobotu 11. února ožije jezdectvím. Všichni příznivce koní si mohou od 10 hodin užít zajímavý program na...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Většina z nás si nejspíše vzala na pátek dovolenou a užívá se svými blízkými prodloužený víkend. Pro ty, kdo musí pracovat a víkend je...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Chrudim - Neviděli jste belgického ovčáka? S touto otázkou objíždí Chrudimsko i Pardubicko chovatel Stanislav Vodička. Jeho čtyřnohý přítel se...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Bukovina/Stojice - V neděli v dopoledních hodinách směřovaly hasičské jednotky ze stanic v Přelouči a Chrudimi a dále i dobrovolní...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Stojice - Do zmiňované obce na Přeloučsku vyrážely složky integrovaného záchranného systému k dopravní nehodě, při níž se do sebe „trefila“ hned...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Stojice - Při nedělní vážné dopravní nehodě bylo zraněno pět lidí. Na místě zasahovali hasiči z Přelouče a Heřmanova Městce a čtyři auta Rychlé...Celý článek »