Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Pardubice – V pondělí se zavřou v Pardubickém kraji na 14 dní střední školy, ale nikdo neví, jak bude vše pokračovat. S řešením, jak vyzrát nad touto...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Senior rezidence sídlící Na Kopečku stačila už přijmout první klienty a nyní se personál připravuje na Den otevřených dveří. Veřejnost tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Den otevřených dveří Vodafonu se bude konat dne 8. 10. 2015. V rámci této prohlídky jednoho z největších zaměstnavatelů v ...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - O víkendu byla pro návštěvníky zpřístupněna mimo jiné i zdejší policejní budova zvláště pak ta část, kde se v minulosti nacházela...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - V příštím týdnu se otevřou brány Chrudimské nemocnice každému, kdo bude mít zájem se seznámit s chodem největšího zdravotnického...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Třemošnice - Sobotní den otevřených dveří v třemošnickém učilišti dokázal, že úvahy vedoucí k jeho sloučení s chrudimskou průmyslovkou...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Pardubice - V sobotu 22. září pořádá Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje, stanice Pardubice Den otevřených dveří.Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Pardubice - V pátek 1. června v šest hodin ráno byl zahájen pro veřejnost provoz nového aquacentra. Většina návštěvníků v plavkách měla přitom zájem...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim/Pardubice - Svatý Florián, jehož jméno je z latinského slova „florianus" a v překladu znamená „kvetoucí, rozkošný" patří mezi nejpopulárnější...Celý článek »