Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Staronová sportovní hala bude kompletní až za další dva roky a první etapa potrvá až do srpna. Už teď ale některé překvapuje vzhled fasády...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 2 dny
Chrudim – Chrudimská pobočka Unicorn má stále větší potenciál a získává stále lepší renomé. Nejenže úspěšně pracuje na řadě energetických...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Poslední dva lednové týdny budou možná na úřadě v Pardubické ulici s trochou nadsázky připomínat hru na schovávanou. Od pondělí se opět...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »