Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Rozhovice - Kolem 19. hodiny došlo poblíž této obce k dopravní nehodě, při níž se čelně střetla dvě osobní auta. Následky nebyly naštěstí...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Třemošnice - Ve středu začala chrudimská kriminálka trestně stíhat 28letého zloděje, který je autorem minimálně devíti vykradených chat, chalup a...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Pardubice - Aktivista Miloš Cach si za nápisy na chodnících, kterými se snažil vyjádřit své protipolitické názory, od soudu odnesl čtyřměsíční trest...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Pardubice/Hradec Králové - Krajský soud poslal šestadvacetiletého muže za znásilnění své osmileté sestry na pět a půl roku do vězení s dozorem....Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Hradec Králové/Chrudim - Devětadvacetiletého Pavla Součka, jedenatřicetiletého Petra Vobořila a o čtyři roky mladšího Martina Zuzánka uznal v pátek...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Pardubický kraj − Policejní mluvčí Andrea Muzikantová předávala výzvu teplických kolegů, kteří pátrali po uprchlém vězni. Muž se prý mohl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim - V autobuse na lince číslo tři se v úterý 9. listopadu okolo půl čtvrté odpoledne zranila žena. Stalo se to vlivem prudkého zabrždění řidiče...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »