Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Polonahého dealera drog překvapila zásahovka přímo v posteli. Nejméně sedm let si sedmatřicetiletý muž vydělával pěstováním a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Pardubice – Policie informovala o zásahu, při kterém se v minulých dnech v pardubické ulici Kosmonautů vyznamenal vycvičený ovčák jménem Ivan. V autě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudimsko – Závisláci na pervitinu a konopí mají zase o jednoho dealera méně. Na dopadení tohoto dealera ale sbírala policie důkazy osm let. Osm let...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
ČR/Chrudim – Uživatelé konopí nejen k léčebným účelům na podzim zajásali, když Okresní soud v Chrudimi navrhl Ústavnímu soudu v Brně zrušení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Pardubický kraj – Ve čtvrtek a v pátek se policie zaměřila v rámci avizované celorepublikové dopravně bezpečnostní akce na kontroly řidičů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubický kraj – Celý tento týden je ve znamení výstrah kvůli sněhu a silnému mrazu. A aby toho nebylo málo, celý čtvrtek a pátek se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubicko – Policie pátrala od úterního odpoledne po dívce, která odešla z domova a možná cestovala vlakem směrem na Děčín za podezřelou skupinkou....Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Radost z úniku před spravedlností překazili policisté muži, který si vyhlídl u pardubického Poseidonu na nábřeží Závodu míru nic...Celý článek »