Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – Vše se oproti minulému období vrátilo do zajetých kolejí. Zatímco v roce 2021 přišlo na radnici jen šest stížností, za rok 2022 se jejich...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Za minulý rok došlo městu Chrudim celkem šest stížností od občanů. K materiálu, který byl podle tiskové mluvčí radnice pouze informativního...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
„Alena je devatenáctiletá matka. Žije na malém městě sama s dvouměsíční dcerkou, v pronajatém bytě. Snaží se o dceru starat, jak nejlépe...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim/Pardubice - Místní organizace Amalthea, která se snaží o umisťování dětí do pěstounské péče tak, aby jich co nejméně skončilo v péči ústavní...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Dne 25. srpna se odehrálo brutální napadení našeho psíka sousedovým pitbullem. Ten přelezl na naši zahradu, kterou máme na chalupě v Trpišově. Pes...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - Jaro je v plném proudu a odkvétající šeříky dávají tušit, že se pomalu blíží léto. Takže pokud jste si užili jak chrudimský majáles a...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Neziskovka Amalthea, která sídlí v Městském parku, se rozhodla pomoci dětem, které by mohly mít problém se školní docházkou. Od...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Nového šéfa Odboru sociálních věcí MěÚ Chrudim hledá teď vedení města. Dlouhé léta na tomto postu působila Martina Zelenková, dcera bývalé...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
„Všechny děti potřebují rodinu - vlastní, adoptivní nebo pěstounskou," zdůrazňuje občanské sdružení Amalthea, které již 10 let pomáhá dětem vyrůstat...Celý článek »