Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Další reportáž, tentokrát z prostředí chrudimského letiště, se u příležitosti úvodního informačního setkání zájemců o získání pilotní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Aeroklub se už od podzimu chystá na další ročník výcviku pilotů. Informační schůzka pro všechny zájemce o létání se koná na chrudimském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Dětem ve výchovně léčebném oddělení (VLO) v Přestavlkách pomáhají kamioňáci a sbírku organizují i učitelky ze vzdáleného Jindřichova v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Vybudování cyklostezky směrem k rekreačním lesům se v současné době, kdy tyto porosty srdnatě likviduje kůrovec a zatíná tím pořádnou...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Součástí vzpomínek na vojáky, je už roky oblíbený pochodu „Memoriál Československých parašutistů“. Přihlášky do něj však bylo možno podávat...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim - Občanské sdružení Altus ve spolupráci s Rozvoz Chrudim pořádá v sobotu 8. října od 13 hodin již 6. ročník Drakiády. Akce proběhne...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Charitativní běh, jehož první oficiální část zorganizovali v sobotu 29. srpna chrudimští výsadkáři, skončil nebývalým úspěchem. Vojákům se...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Konec prázdnin je tady. Prvňáčci se těší na svůj první školní den, protože ještě netuší, co všechno je v budově, na kterou celý život...Celý článek »
vydáno před 9 let 39 týdnů
Chrudim - A prázdniny jsou tu! Vysvědčení tu lepší, onde horší, jistě ocení rodiče i babičky patřičným obnosem. Ať už finančním, nebo tím rozdávaným...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Chrudim - V nádherný páteční den přivítalo chrudimské letiště zcela unikátní stroj, jichž se po obloze vznáší jen několik. Unikátní je hned v...Celý článek »