Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrast - Teprve 19letého cizince se podařilo v uvedeném městě vypátrat a dopadnout pracovníkovi chrudimské kriminální služby. „Při samotném...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Hlinsko/Praha - Policii ČR se podařilo po 19 letech vypátrat obraz, jehož současná hodnota se pohybuje kolem osmi miliónů korun. Zmizel přitom z...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálce a policejnímu oddělení pořádkové služby se opět zadařilo. Přímo na ulici natrefili na chlapíka, který už byl nějaký čas v...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim - Kriminalistům se podařilo v dopoledních hodinách zachytit stopu celostátně hledaného 41letého muže z Prahy, který má mít na...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Chrudim/Pardubice - Po zákroku zásahové jednotky skončil v poutech 40letý celostátně hledaný podvodník. Loni v říjnu padělal...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Pardubicko – Pardubičtí policisté aktuálně pátrají v Pardubicích po 91leté seniorce. Pokud jste ženu viděli, nebo máte informace o jejím...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Policie České republiky pátrala po pohřešované ženě, která je úspěšnou chrudimskou kadeřnicí a vizážistkou. Podle některých...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Pardubicko – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po cyklistce, která se na konci února střetla s osobním autem na křižovatce ulic Hradecká a...Celý článek »