Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - Kde ty prachy jsou a mnoho dalších otázek už nebudou muset řešit jako v písni skupiny Garáž všichni zvědaví Chrudimáci, kteří mají rádi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) s místostarostou Alešem Nunvářem (Piráti) udělali malé rozpočtové okénko, aby seznámili občany s...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Pondělní jednání městského zastupitelstva přináší i diskusi o změnách v rozpočtu technických služeb. Není žádným překvapením, že půjde...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - O platnosti úsloví, které praví, že sliby jsou chyby, se teď přesvědčila místní radnice. Přestože ministr financí Andrej Babiš (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Zadlužení města se už třetí rok po sobě snižuje. Vyplývá to ze závěrečné zprávy finančního odboru MěÚ Chrudim o hospodaření radnice za...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Chrudim - Strana svobodných občanů dál varuje před zadlužováním města, přestože se radnice pochlubila tím, že se jí podařilo v loňském roce...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Pardubice - V prosinci budou pardubičtí zastupitelé rozhodovat o rozpočtu města na příští rok. Rozpočet města pro rok 2013 bude, stejně jako v...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - I přes značný útlum příjmů do městské kasy se rozhodli zdejší zastupitelé letos nešetřit na neziskových organizacích v Chrudimi a...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Radnice počítá, že utratí v příštím roce zhruba o 70 milionů korun méně za investiční akce než letos. Shodla se na tom městská rada, která...Celý článek »