Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Ač se to možná nezdá, Vánoce jsou tu za čtvrt roku. Technické služby proto nechtějí nechat nic náhodě a riskovat horečné řešení...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Začínající advent ve městě obvykle symbolizuje vánoční stromek umístěný na Resselově náměstí. Letos sice málem nestál, protože technické...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – V případě nouze nejvyšší, dojde nejspíše na kácení v „Jedličkách“. Právě tato varianta řešení problému s vánočním stromkem na Resselově...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Přestože léto sotva začalo a letní prázdniny stojí za dveřmi, chrudimské technické služby nezahálejí. Náhodě nechtějí nechat hledání...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Přestože kalendář připomíná, že je teprve polovina září, chrudimské Technické služby už nyní zjišťují, jaký strom bude během vánočních...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - Vánoční dekorace na Resselově náměstí zaujala nejen redaktorku Chrudimských novin Věru Nevečeřalovou, ale opětovně i některé diskutéry na...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Chrudim – Podle statistik vyhledávání nedají vyměněné parkovací automaty na Resselově a Školním náměstí našim čtenářům spát. Co se stalo s těmi...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 5 dnů
Chrudim – Po sérii do nebe volajících řešení, jak vylepšit a oživit veřejný prostor města Chrudim, nad kterými kroutí esteticky citlivější člověk...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Na Resselově náměstí už to žije. S nápadem umístit na Resselovo náměstí v Chrudimi květináče osázené rostlinami přišla kulturní komise....Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Chrudim – Okolo kašny u morového sloupu na Resselově náměstí v Chrudimi už rozmístili zátarasy, aby se dala zase do pořádku a mohla se napustit vodou...Celý článek »