Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Zdejší policie se potýká s případem internetového podvodu. To když si chtěl 53letý muž prostřednictvím jednoho inzertního portálu pořídit...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Pardubicko – Seniorka (69) se zadlužila pod vidinou rozvíjení vysněného vztahu, který navázala na internetu. S údajným Američanem, který měl léčit...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 hodina
Chrudimsko – Kamera bankomatu zachytila podezřelou dvojici mladistvých, které potřebuje  vyslechnout chrudimská kriminálka.  Policejní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj – K ženě (40) se výstraha včas nedostala. Kamenem úrazu byl internetový odkaz, díky čemuž podvodník chtěl z jejího účtu odčerpat až...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Příliš se spoléhal na omezené mentální schopnosti těch, kdo mu pronajali hrací automaty a neodváděl jim z nich celou tržbu....Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Nejeden řidič se mohl v uplynulých dnech setkat na silnici při kontrole dopravní policií s neobvyklým úkazem. V rámci...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »