Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Kriminálka začala trestně stíhat manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, ovšem nabízené zboží, i přes...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá 27letého muže, který si zaludným podvodem "lacino" přišel k 13 tisícům. Nepomyslel však na následky. Teď...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim/Pardubice - Lékař chrudimské nemocnice, který dlouhodobě pomáhal hokejistům pardubického hokejového klubu, je ve vazbě. Pardubická kriminálka...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim/Hlinsko - Kriminálka pátrá po internetovém podvodníkovi, který dokázal „vysát“ ze soukromého účtu bezmála 92 tisíc korun.Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Pardubice  - Zdejší kriminálce „přistálo“ na stůl oznámení z úřadu práce, kdy 34letá žena neoprávněně pobírala sociální dávky. Vše vyplulo...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Chrudim - Kriminalistům se podařilo v dopoledních hodinách zachytit stopu celostátně hledaného 41letého muže z Prahy, který má mít na...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Chrudim/Pardubice - Po zákroku zásahové jednotky skončil v poutech 40letý celostátně hledaný podvodník. Loni v říjnu padělal...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim - Že se nákup po internetu ne vždy vydaří podle očekávání, se přesvědčil i jeden ze zájemců o mobil, který se těšil na jeho rozbalení pod...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »