Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - V sobotu kolem 23. hodiny nekočíroval opilý 59letý řidič koně pod kapotou svého renaultu a napálil to v Průmyslové ulici přímo do...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Na tísňovou linku městské policie zavolal 74letý muž, který uvedl, že byl svědkem toho, jak řidič osobního auta najel na chodník. Dále si...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Čankovice/Hrochův Týnec/Blansko - Chrudimská policie stíhá 37letého muže, který začátkem srpna usedl za volant svého fiatu v notně podroušeném...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si vyslechl 30letý muž sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Začátkem...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Hlinsko/Slatiňany - Alkoholové krasojízdy opilých řidičů nejsou  výsadou jen víkendů a ostatních volných dnů o čemž svědčí dva čerstvé případy z...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - V pátek před 15. hodinou to 26letý opilý řidič napral se Škodou Favorit na Palackého třídě přímo do sloupu elektrického vedení. Náraz...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Nový Dvůr -  V neděli dopoledne zde policisté kontrolovali dodržování rychlosti projíždějících vozidel.  Jejich pozornosti neunikl...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Chrudim/Sobětuchy V pondělí v 9.30 hodin zasahovali profesionální hasiči u dopravní nehody na silnici vedoucí z Chrudimi do obce Sobětuchy...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »