Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 44 týdny
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Skuteč/Luže - Od února se policisté zdejšího oddělení zabývali případem vloupání do jedné z chalup v Luži. Podle policejního mluvčího...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Skuteč - Zdejší policie se aktuálně pídí po zloději, který se vloupal do jedné z místních bramboráren. Nutno podotknout, že jeho cílem nebyla...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Skuteč/Leština - Zdejší policisté zjišťují, kdo okradl místního chovatele ovcí o elektrický ohradník, který je měl ochránit před volným pohybem a...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 hodin
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 19letého mladíka pro podezření z přečinu krádeže. Toho se dopustil při návštěvě u své 18leté...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice/Chrudim - Zloději vykrádají domy novým způsobem. Po takzvaných „navrtávačích“ přišli na to, že do obydlí i jiných objektů se dá lehce...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Skuteč - Zdejší policejní oddělení se aktuálně zabývá případem krádeže vloupáním do jednoho z místních rodinných domků, ze kterého si zatím...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Seč - Od víkendu se policisté třemošnického oddělení zabývají vloupáním do dvou rekreačních chalup. Zloděj se v nich pakoval vším možným. Bral...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Majitel věcí volně odložených na viditelném místě v osobním autě nedbal na policií poměrně často připomínané rčení, že "auto...Celý článek »