Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Polovinu února, neděle zvaná „Devítník“, nárůst masopustních obchůzek i plesových zábav. To vše přináší nadcházející víkend, který se před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Hlinsko/Skuteč - Dveře záchytky se netrhly, když tam policisté z uvedených měst dopravili v rozmezí několika málo hodin hned dva opilce. Nejprve...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Hlinsko/Skuteč/Hroubovice - Celkem třikrát jeli během nedělní noci policisté z Hlinska a ze Skutče na záchytku do Pardubic se třemi opilci....Celý článek »
vydáno před 2 týdny 7 hodin
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 hodina
Skuteč – Když se veřejnost v dubnu letošního roku dozvěděla, že firmu Botana, kde se šily známé Botasky, odkoupila firma Vasky podnikatele Václava...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Skuteč – V sobotu 13. května se můžete vypravit na Palackého náměstí, kde se bude konat Farmářský májový jarmark. Po úspěšném prvním ročníku i...Celý článek »