Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Slatiňany/Škrovád – Až budete mít cestu přes Škrovád, ať neminete aktuální výstavu v přírodě. Škrovádské zastavení u textů k zamyšlení, které napsala...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Slatiňany/Škrovád - Smůlu měl 53letý chatař, když se večer vracel z hospůdky. Namířeno měl na svou chatu vzdálenou několik málo stovek metrů....Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Slatiňany/Chrudim  - Policie ČR aktuálně pátrá po vandalovi, či vandalech, kteří poničili poškrábáním laků tři poměrně drahá auta. Policejní...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Slatiňany/Škrovád - V neděli před polednem přijali chrudimští strážníci oznámení o tom, že neznámý vandal poškodil ve Škrovádu kryt studánky,...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Slatiňany/Škrovád - V neděli hodinu před polednem vyjížděli hasiči na požár v rodinném domě v této slatiňanské místní části. Hořelo v kuchyni v...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 4 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »