Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Luže - Hlídka zdejšího obvodního oddělení ve středu zastavila a kontrolovala v místní části Voletice, 28letého řidiče osobního auta Škoda Octavia.Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Rok se s rokem sešel a opět tu máme o víkendu akci, která připomene, jak dokáže být člověk krutý a nelítostný. Pamětníci i ti, kterým...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Skuteč/Luže - Od února se policisté zdejšího oddělení zabývali případem vloupání do jedné z chalup v Luži. Podle policejního mluvčího...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Luže/Skuteč/Štěpánov - V půl jedenácté večer došlo na silnici poblíž Skutče mezi jeho místní částí Štěpánov a obcí Luže k havárii osobní...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Skuteč/Luže - Policie ČR ve Skutči oznámila třiatřicetiletému muži z Luže podezření ze spáchání přečinu krádeže. Loni v ...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 20 hodin
Chrudim – Policejní mluvčí Iveta Kopecká dnes potvrdila, že chrudimští kriminalisté po několikaměsíční práci dopadli a obvinili dealera, který...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudimko – Policie zadržela v pátek o půl jedné ráno v Družstevní ulici ve Skutči devatenáctiletého mladíka, který už byl v minulosti za trestnou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 14 hodin
Skuteč – Když se veřejnost v dubnu letošního roku dozvěděla, že firmu Botana, kde se šily známé Botasky, odkoupila firma Vasky podnikatele Václava...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 4 dny
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »