Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - Zatím nezjištěný zloděj ukradl o víkendu v areálu jedné z místních firem takřka osmdesát prázdných nerezových pivních sudů. "Šlo o sudy...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie opět úspěšně zabodovali, když se jim podařilo přímo při činu přistihnout jistého muže, který kradl...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie přistihli pět mužů, jak vezou na kárce těžkou traverzu. Vezli jí do sběrny, kde za ní chtěli utržit peníze a...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - Ve čvrtek v 18.25 hodin volala strážníkům prodavačka prodejny Billa, že tady chytili zloděje, který jim chtěl ukrást zboží. Hlídka zjistila...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Policejní komisař obvinil v pondělí z přečinu krádeže místního 27letého muže kvůli krádeži dvou lahví tvrdého alkoholu v jedné z...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Policie ČR obvinila z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 56letou ženu ze Skutečska. Klade...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 20 hodin
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 4 hodiny
Pardubický kraj – Z ranče blízko Kunětické hory zmizeli dva mufloni. Co vypadalo na začátku jen jako útěk z obory, nakonec vyšetřuje policie opět...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »