Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Počáply/Pardubice -  K dopravní nehodě policejního auta s BMW došlo v prvních minutách nedělního dne v Počáplech na Pardubicku.Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Při obchůzce v okolí vlakového nádraží si strážníci všimli muže, který odpovídal popisu hledané osoby.Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - Na dopadení pachatele opět přispěla všímavost spoluobčanů a dobrá spolupráce městské a republikové policie. V úterý před 22. hodinou...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice - Na závěr oslavy svých 22. narozenin nejspíš nezapomene jistý oslavenec z Bohdanečska. Párty probíhala v pohodě až do doby, než...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Pardubice - Sídlištěm Polabiny se hodinu po půlnoci proháněl ve svém fordu namol opilý 31letý místní muž. Jeho jízda neunikla pozornosti policejní...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Pardubice - Policisty ze služby hlídkového oddělení byl ve středu v pravé poledne kontrolován v Polabinách řidič auta Ford Escort. Za jeho...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - V pondělí krátce po 22. hodině havaroval v jedné z ulic mladý řidič. Nezvládl řízení, vyjel do protisměru a další jeho jízda skončila,...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - Pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky zahájili chrudimští policisté úkony trestního řízení, ze kterého je podezřelý třicetiletý muž...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »