Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 9 týdnů
Pardubice - Až teprve po třídenním pátrání se podařilo objevit 80letého důchodce, po kterém od středy minulého týdne pátrala policie spolu s ...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Dodržovat pravidla, za nichž je udělena dotace, musí každý. Handicapovaný spoluobčan stejně, jako katolická farnost. Chrudimskou veřejností...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – V úterý 19. září sdělila vyšetřovatelka chrudimské kriminální služby obvinění šestašedesátiletému muži, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Bezostyšnost, s níž někteří lidé okrádají ty nejvíce důvěřivé, zarazí často i ostřílené kriminalisty z místního oddělení. V současné době...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - V pondělí se na jisté policejní oddělení osobně dostavila 20letá žena, aby se policistům svěřila, že z jejího osobního...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Ve čtvrtek 23. července došlo kolem 14. hodiny k vážné dopravní nehodě na silnici I/37 mezi uvedenými městy. Srážka traktoru...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Strážníkům se prostřednictvím tísňové linky 156 ozvala žena s žádostí o pomoc. Uvedla, že má vážnou obavu o svého otce, který má...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice/Chrudim - Od nového roku se policisté Odboru cizinecké policie Krajského ředitelství policie Pardubického kraje téměř nezastavili. Zjistili...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 zavolal personál kavárny v Polabinách s tím, že má v provozovně jistého 80letého muže, který je po...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice - V dopoledních hodinách volala na tísňovou linku městské policie žena, že její 88letý manžel, který se od rána choval velmi podivně,...Celý článek »