Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim - Ve středu 19. října v 19 hodin uvádí divadelní spolek Frída v Divadle Karla Pippicha komedii ze současnosti, divadelní hru Rošáda...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Město Chrudim vedle ubytovávání a hmotné pomoci pro prchající Ukrajince chystá další možnost, jak těmto potřebným přispět. Finanční...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Začínají oslavy Pippichova divadla. První ze série představení byla hra, jejímž autorem je Denis Kelly. V režii Tomáše Mašína hráli Sarah Hlaváčová a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Jedenáctinásobný držitel Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí Dan Bárta se skupinou Illustratosphere...Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Chrudim – Druhá nejstarší opona Chrudimska, protože ta původní shořela, před pěti lety rozdělila chrudimské muzeum. Na oponu v Kulturních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Další velkou kauzou, kterou rozpoutal nepatrný post místostarosty Aleše Nunváře (Piráti) na facebooku a následně vygradovala tisková zpráva...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Přijměte pozvánku do Divadla Karla Pippicha, kde v pondělí 20. ledna v 19 hodin uvidíte britskou komedii Ronalda Harwooda Kvartet...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Zdaleka ne každé kácení stromů na území města je zbytečné. Mnohdy jsou listnáče a jehličnany zkrátka jen mrtvou schránkou, která hrozí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Loutkářská Chrudim je festival, s nímž si město poněkud neví rady. Každý totiž ví, že primárně jde o akci „loutkáři loutkářům“ a veřejnost...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim - Ve středu 6. března v 19 hodin vystoupí v Divadle Karla Pippicha bluegrassová kapela Druhá tráva s Robertem Křesťanem, která se...Celý článek »