Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v pátek 4. prosince v 17:15 na přechodu pro chodce mezi budovou Atrium Palác Pardubice a...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Policie hledá svědky nehody, při níž řidička osobního auta ohrozila dvě ženy, které stály na chodníku.Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Lukavice/Výsonín - Chrudimští profesionální hasiči vyjížděli v pátek v 10.55 hodin k nehodě osobního auta s nákladním. Ke srážce...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Policie aktuálně vyšetřuje okolnosti zcela kuriózní nehody, při níž se střetly dvě ještěrky. Nešlo však o srážku plazů, jak by se mohlo...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Hlinsko - Dopravní nehody způsobené opilými řidiči řeší policisté takřka pravidelně. Nehody, kdy je „viník“ opilý a druhý nevinný účastník také opilý...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Seč/Lázně Bohdaneč - Před časem z hladiny Sečské přehrady zmizelo šlapadlo se skluzavkou a jak se předpokládalo, někdo ho ukradl.Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Policie prověřuje okolnosti nehody, ke které došlo na kruháku „U Guláška“ a při které byl sražen cyklista. „K události došlo 11....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Lázně Bohdaneč - Ve středu v pět hodin ráno volal na tísňovou linku strážníkům řidič jedoucí směrem na Chlumec s tím, že na silnici zhruba čtyři...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Třemošnice/Běstvina - V odpoledních hodinách prošetřovali policisté mezi Rostejnem a Běstvinou okolnosti dopravní nehody, která se tam udála. Nešlo o...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim/Prachovice/Medlešice - Dopravní policie vyzývá svědky dopravních nehod, k nimž došlo v uplynulých dnech na silnicích Chrudimska, aby se...Celý článek »