Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Některé věci se jen tak nezmění. Přes jasný názor koaličních partnerů vládnoucího Hnutí ANO 2011, a sice Strany svobodných občanů, projekt...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Může to být „labutí píseň“ projektu, za nímž stál bývalý starosta Petr Řezníček (SNK – ED), dnes řadový zastupitel? Nové vedení města – a v...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Na pondělním jednání městského zastupitelstva nebudou místní politické špičky řešit pouze palčivé otázky týkající se enviromentálního...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Podváděl Roman Málek (Koalice pro Chrudim) při hlasování o návrhu Svobodných, nebo šlo o náhodu? Tato otázka zůstane nejspíše navždy...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - V pondělí 21. září se opět sejdou městští zastupitelé a budou mít na programu řadu více či méně zajímavých bodů. Jedním z těch, který by...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Fairtradový týden pořádá nyní manažerka Zdravého města a Místní agendy 21 a městská zastupitelka Šárka Trunečková (SNK-ED). Město se totiž...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 16 hodin
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »