Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Zájem obyvatel města o dění na radnici, je v Chrudimi enormní. Faktická snaha dosáhnout nějakých zlepšení však povážlivě kolísá. Jednou z...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Jedním z největších úspěchů městského zastupitele a učitele místní „lidušky“ Richarda Herbsta (ANO 2011) je zorganizování akce,...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Městský architekt Marek Janatka a stavební komise vedená zastupitelem města a architektem Karlem Thérem se zabývali z podnětu radních...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Diskuze o budoucnosti bývalého letního kina přilákala do chrudimského Spolkového domu necelých čtyřicet lidí. Většinu z nich...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Není žádným překvapením, že s úpravami areálu letního kina za budovou Muzea současné vedení města počítá. V nejužším vedení – radě města –...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Chytrá karanténa, eRouška, aplikace serveru mapy.cz. Nástrojů, které mají umožnit efektivnější boj proti nákaze novým typem coronaviru, je...Celý článek »