Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Luže/Radim – Ze zemědělského areálu zmizel v noci na 5. února traktor a s největší pravděpodobností nebudou důvodem zmizení nadpřirozené jevy, ale...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Luže - V pondělí v 07.10 hodin vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi k nahlášené havárii osobního auta. „Jednalo se o osobní...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Luže/Radim - V sobotu těsně po šesté hodině ranní vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi a Vysokého Mýta, a také dobrovolní hasiči z Luže...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Luže - Skutečští strážníci si při sobotní pěší hlídkové činnosti ve městě všimli ve 21.20 hodin tří dospělých osob houpajících se na dětském hřišti v...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Luže - Ve středu po půl deváté dopoledne vyráželi profesionální i dobrovolní hasiči k dopravní nehodě, při níž se u zmiňovaného města střetl...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Skuteč/Luže - Policie ČR ve Skutči oznámila třiatřicetiletému muži z Luže podezření ze spáchání přečinu krádeže. Loni v ...Celý článek »
vydáno před 1 den 14 hodin
Chrudimsko – Policie zveřejnila video, prostřednictvím kterého doufá, že vypatrá zloděje peněženky. Na zveřejněném videu je vidět hlouček lidí...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 1 den
Chrudim – Rozbité sklo u jedné z výloh ve Štěpánkově ulici asi nikdo moc nepovažoval za stopu po loupežném činu, a přesto to tak bylo. První úspěšný...Celý článek »