Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim - V rozpočtu města Chrudim na rok 2017 byla schválena částka 650 tisíc na kulturní dotace. Městští radní na svém posledním jednání na konci...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Začátek roku je vždy ve znamení rozdílení dotací nejrůznějším subjektům ve městě. Dlouhodobě upřednostňovaní jsou sportovci, kteří si mezi...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Opožděná velikonoční nadílka potěší teď řadu organizací ve městě. Radní města totiž opět rozdělovali zbytek dotací, které rok co rok podělí...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Radní města rozdávali dotace a granty. A především sportovci mají důvod k radosti, protože příspěvky, směřující na jejich činnost...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »