Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Místní slečna kontaktovala ve středu po 14. hodině chrudimské strážníky s tím, že našla netopýra. Kde se tak stalo, svodka městské policie...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 hodiny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 12 hodin
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Zastávky MHD nepatří většinou mezi stavby, které by vynikaly nějakou zvláštní nápaditostí. Jde o účelové stavby, u nichž architektura...Celý článek »