Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Hradec Králové/Pardubice – Zní to jako šílený nápad ze vzdálené budoucnosti, ale systém sdílených aut už v České republice funguje několik let. Jen v...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Pardubice - Rozhádaný, rozvedený pár „zaměstnal“  zdejší policii banálním oznámením o „utopení“ elektrického osvěžovače vzduchu Ambi Pur v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice - Energii na rozdávání měl čtyřletý hošík, který připravil dvěma majitelům aut a ve finále i svým rodičům velmi nepříjemné překvapení. „...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Pět minut před osmou hodinou večerní nezvládl šofér Nissana Sunny řízení a v plné rychlosti to napálil do zdi hospody v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice - Muže bez známek života objevili náhodní kolemjdoucí ve čtvrti Doubravice hned vedle cesty. Opodál leželo jízdní kolo. Policie zjistila,...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - Strážnici městské policie byli voláni k poště na třídě Míru. Dva trhovci, muž a žena, se zde totiž už poněkolikáté přeli o...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim – V neděli odpoledne přijali strážníci oznámení od obyvatele jednoho domu v Husově ulici, že u nich v domě se hádají sousedé. Současně...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »