Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 dnů 2 hodiny
Chrudim – Chrudim sice v minulosti lákala turisty k návštěvě sloganem, že je městem tří muzeí, příští víkend na Velikonoce ale budou mít otevřeno...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 5 dnů
Chrudim – Přemýšlíte, kam zajít během svátečního volna? V Regionálním muzeu Chrudim pokračuje výstava připomínající prvorepublikové obchůdky,...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 19 hodin
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi, jehož zřizovatelem je Pardubický kraj, hledá s nástupem od prvního září nového zaměstnance na pozici, které...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 5 dnů
Chrudim – O tradici chrudimského školství se dozvíte na probíhající výstavě v Regionálním muzeu Chrudim. Nejstarší školní budova sice již svému...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim uvidíte od čtvrtka 2. března výstavu nazvanou Pohádková země. Expozice vás zavede do světa malířky a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Až do 28. srpna můžete v Regionálním muzeu v Chrudimi navštěvovat výstavu pořádanou k příležitosti 150. výročí založení...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Termín dokončení obnovy fasády Regionálního muzea z důvodu špatného stavu svrchních částí fasády (barevného nátěru), sgrafit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Čáp ztratil čepičku, měla barvu barvičku! Takto na některé obyvatele Chrudimi působí výběr pigmentů na novou fasádu Regionálního muzea v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Výstava v Regionálním muzeu Chrudim pocházející především ze soukromé sbírky  paní  Zemanové je příležitostí ke klidnému strávení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim - Regionální muzeum nově otevřenou výstavou Vánoce ve světě předznamenává blížící se svátky vánoční. Na výstavě se seznámíte s tím, jak toto...Celý článek »