Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Všichni obyvatelé města si teď nemohli nevšimnout, že jim do schránek dorazil něco barevného a zcela nového. Nejedná se o reklamní leták...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
ČR/Pardubice – Zapečetěné dveře, odnesené dokumenty a výpočetní technika jsou zatím výsledkem zásahu detektivů z Národní centrály proti...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim – Ve druhém největším městě Pardubického kraje byly zrušeny od 1. července hned tři poštovní pobočky ze čtyř. Vedení kraje i města Chrudim se...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Pardubický kraj – Jak se vyvíjí řešení zachování poboček České pošty? Z důvodu jejich nepromyšleného rušení patři Chrudim vedle Svitav a Ústí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Hejtman Pardubického kraje a starostové Chrudimi, Hlinska, Ústí nad Orlicí, České Třebové a Svitav vznesli před Velikonocemi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Město Chrudim se ani díky otevřenému dopisu starosty Františka Pilného (ANO) rušení tří poštovních poboček zřejmě nevyhne. Na základě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Bydlet v centru města se zdá být lukrativní a exkluzivní možností. Takový „rezident“ se může pochlubit adresou s historickou stopou. Může...Celý článek »