Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubický kraj – Zatímco dříve byly venkovské prodejny na mnoha místech po postupném rušení pošt a hospod jediným centrem, kde se ještě něco dělo, a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubice – Policisté i vojáci hlídají na pardubickém nádraží, aby nikdo bez pádného důvodu neodcestoval tam, kam nemá. V Praze se právě stále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Praha/Chrudim – Dobrá věc se podařila. V úterý 16. června poslanci odhlasovali po dlouhodobém tlaku lidoveckých zákonodárců a starostů z celé...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim - V úterý 11.6. od 17:30 proběhla na sluncem rozpáleném náměstí v Chrudimi demonstrace koordinovaná spolkem Milion chvilek pro demokracii a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Demonstrace, která v minulém týdnu zcela zaplnila Václavské náměstí a přitáhla zhruba 120 tisíc lidí, nemá v „polistopadových“ dějinách...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim - Ani hustý a vytrvalý déšť nezabránil Chrudimákům nespokojeným se současnou politickou situací, aby demonstrovali v ještě větším počtu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Demonstrovat za svobodu svou i jiných, vyjádřit nesouhlas s vládnoucí ganiturou, to vše patří k demokratické společnosti. Chrudimáci v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim - Přes sedmdesát chrudimských občanů se sešlo v pondělí, 13. května na další protestní demonstraci pod sochou Jana Husa v Chrudimi. Hlavní...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – V sobotu 17. listopadu si celá Česká republika připomněla uzavření škol nacisty a také události roku 1989. Tehdy bublala v Československu „...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Vážený pane prezidente Miloši,Celý článek »