Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Příští rok to bude třicet let, co někteří z nás cinkali klíči, zpívali Modlitbu pro Martu a doufali, že bude konečně vládnout svoboda,...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Chrudim – Komu jinému může patřit následující víkend, než nositeli jména boha války Marta? Ano, letos snad, možná, doufejme přijede svatý Martin na...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Poslední předvánoční tipy jsou tu a s nimi i celá řada doporučení, kam se na sobotu a neděli vydat. Každý, kdo ještě nemá nakoupeny dárky,...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Říjen je tu a s ním i ranní mrazíky. Kdo prozatím nedolil nemrznoucí kapalinu do chladiče, má nejvyšší čas. Jinak ale máme krásný podzim a...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Další prodloužený víkend je před námi a po kauze se státními maturitami se skoro obávám, že většina maturantů vlastně ani netuší proč. Co...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Víkendové tipy se tentokráte zaměří na nejrůznější ohně a ohýnky, v nichž mnozí vidí dávnou pohanskou oslavu jara, jiní vypořádání se...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Přestože už máme po svatém Martinovi a také autor těchto řádků stačil už upéct a sníst husu, stále ještě se dají najít hospody a...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Slatiňany/Nasavrky - Pracovníci Správy a údržby silnic Pardubického kraje provádí v současnosti, kdy je vegetační klid, za plného...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Nasavrky/Chrudim/Slatiňany - Od úterý se policisté potýkají s krádežemi tří jízdních kol, za nimiž si zloděj došel přímo k základním...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Lukavice - Dnes krátce po čtvrté hodině ráno došlo na silnici I/37 u motorestu Skalka k čelnímu střetu nákladního auta s osobním....Celý článek »