Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Ze slovenského Svidníku se v pondělí 30. května vrátila dvacítka městských zastupitelů. Přetože některým z nich se na cestu do partnerského...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Velký zájem vyvolala informace o havarijním stavu ulice Na Kopanici. Chrudimské noviny toto téma otevřely jako první a po jejich upozornění...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Poldr Na Šancích s největší pravděpodobností vznikne. Na tomto závěru se shodli i městští zastupitelé. Přestože debata, která se k tomuto...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Budova bývalé sauny a pozdějšího nevěstince Malibu je opět k mání. Poté, co před více než třemi lety prapodivné projekty napojené na...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Radnice se v poslední době potýká s problémem, který není nikomu příjemný. Co dál s odpady přitom řešili místní politici a úředníci již...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 10 hodin
Chrudim – Zatímco před týdnem městská policie řešila domnělou krádež popelnice, která přitom skončila celá v kuka voze Technických služeb Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Není to zrovna málo, kolik město Chrudim každoročně prodělává kvůli nízkému poplatku za svoz komunálního odpadu, který prosadili Chrudimáci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Projekt, který má místního jinak nic moc nedělajícího pirátského místostarostu Aleše Nunváře katapultovat do poslanecké sněmovny, a sice...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Plány byly velké, ale prozatím ztroskotaly. Údajným důvodem, proč distribuce nádob na bioodpad neproběhne v termínu, který město avizovalo...Celý článek »