Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Některé věci se jen tak nezmění. Přes jasný názor koaličních partnerů vládnoucího Hnutí ANO 2011, a sice Strany svobodných občanů, projekt...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Ve středu 21. února po roce opět zasednou úředníci a také část veřejnosti ke stolkům ve velkém sále Muzea. Konat se bude další setkání v...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – Projednávání Desatera problémů města sice dávno skončilo a započne zase za rok, přesto se opět vynořil dotazník, v němž mohou Chrudimáci ty...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Vzrušené přípravy a celoroční práce speciální skupiny tvořené partou nejspolehlivějších úředníků jsou u konce. S únorem se jako vlaštovičky...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další setkání s veřejností v chrudimském Muzeu plánuje na zítřek zdejší radnice. Půjde po roce znovu o oblíbené a zároveň zatracované...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Město Chrudim, které realizuje projekt Zdravé město a místní Agendu 21, připravilo na středu 4. dubna pro občany veřejné projednání Desatera...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 19 hodin
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 23 hodiny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 5 dnů
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »