Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudimsko – První loupečné přepadení na benzínové pumpě se stalo ve Skutči a druhé v Chrudimi.  Souhrou několika shodujících se indicií došli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Případ, kdy výtržníci napadli po půlnoci 1. ledna 2022 mladou dvojici, je uzavřen. Původně jim hrozily dva až tři roky ve vězení. Starosta...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Silvestrovské napadení v Rooseveltově ulici pořádně otřáslo jinak poklidným městem. Strážníci městské policie trestnému činu bohužel...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Novoroční scénář, který se pravidelně opakuje po celé republice, se tentokrát odehrál ve městě Chrudim. V Rooseveltově ulici totiž došlo k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Rozhovice – V úterý 24. března pět minut před 19. hodinou vešel muž v tmavém oblečení s rouškou na ústech do prostoru benzinové čerpací stanice v...Celý článek »