Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Koncepce cyklostezek ve městě chybí a ví to dnes už každý - od úředníků na radnici až po běžné občany. Absolutní nenávaznost cyklotras, jež...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Rekonstrukce ulice Čs. armády pokračuje a s ní mizí nejen parkovací místa, ale přibývá i dopravních omezení. Tentokrát se musí na změnu...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Parkování ve městě je nikdy nekončícím příběhem, který přes dílčí úspěchy nemůže uspokojit všechny majitele aut. Přestože třeba parkovací...Celý článek »
vydáno před 1 týden 11 hodin
Chrudim – Tváří se jako souhrn požadavků toho nejdůležitějšího, co ještě chybí ke zlepšení života ve městě. Ale pozor, není tomu tak! Na seznamu se...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 13 hodin
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 11 hodin
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »