Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 1 den
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Pardubice – V pondělí se zavřou v Pardubickém kraji na 14 dní střední školy, ale nikdo neví, jak bude vše pokračovat. S řešením, jak vyzrát nad touto...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Pardubice/Chrudim – Nemocnice Pardubického kraje od 19. března ruší možnost přítomnosti další osoby (doprovodu rodičky) u porodu. Toto opatření je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Pardubice – Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal v úterý odpoledne mimořádnou poradu se zástupci složek integrovaného záchranného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim - Prostornější a pohodlnější pro pacienty i personál. Ambulance a příjem interního oddělení Chrudimské nemocnice se v minulých dnech...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim - Do Chrudimské nemocnice dochází již druhým rokem canisterapeut Pavel Spálený se svým pejskem Indym. Každá jejich návštěva přináší pacientům...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Parkování ve městě, to je nekonečný příběh, jenž zdánlivě nemá řešení. Město ve výstavbě parkovacích domů spolehlivě selhává, současná...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim/Pardubice - Na základě rozhodnutí generálního ředitele Nemocnice Pardubického kraje byl vyhlášen zákaz návštěv z důvodu počínající chřipkové...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Zaměstnanci Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje nevyjíždějí jen k dopravním nehodám a smrtelným úrazům. V minulém týdnu musely...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Pardubice - Nedostatek zdravotnického personálu je problém, který trápí celou Českou republiku a nevyhýbá se ani Pardubickému kraji. Ten proto ze...Celý článek »