Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Prachovice - Heřmanoměstecká policie pátrá po zlodějích, kteří mají na svědomí krádež tří jízdních kol. Ta zmizela takřka beze stop v krátkém...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Proseč - Volně odložený batoh ponechaný v zaparkovaném služebním autě se stal lákadlem pro zatím neznámého zloděje. Do auta se dostal podle...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Zdejší policie pátrá po zloději, který se v minulých dnech vloupal do sklepní kóje v ulici Dr. Peška, ze které si odnesl drahé...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Ctětín/Proseč - Policie aktuálně vyšetřuje případ neznámého zloděje, který poblíž uvedené obce a uvedeného města v období od 27. do 30. března...Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Ve středu odpoledne se na služebnu zdejší městské policie dostavil obyvatel z Resselova náměstí, aby oznámil krádež...Celý článek »
vydáno před 10 let 29 týdnů
Pardubice - Policisté dopadli 28letého muže a 32letou ženu, kteří měli na svědomí několik krádeží a dohromady za nimi zůstala škoda za více než 150...Celý článek »
vydáno před 10 let 38 týdnů
Pardubice/Chrudim/Hradec Králové - Kriminálce se podařil skvělý kousek. Kápli na trojici zlodějů z Hradce Králové ve věku 19 až 23 let, kteří se...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Kriminálka dopadla dva zloděje, kteří se ve velkém zabývali krádežemi kovových rohoží od domů. Celkem jich mají mít na svědomí 23, z...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Proseč - Od úterý se chrudimská kriminálka věnuje vloupačce do jednoho z místních rodinných domů. Neznámý zloděj využil za bílého dne, že v...Celý článek »