Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 25 týdnů
Slatiňany/Luže - Při kontrole zde narazila hlídka dopravní policie na dva opilé řidiče. Za bílého dne si to přes Slatiňany se Škodou Octavia a jistou...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Ve čtvrtek 25. května navštívil Václav Větvička arboretum Hamzovy léčebny Košumberk. Byl krásný slunečný den. Tentokrát se zahájení sezony arboreta...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 5 dnů
Luže - Ve čtvrtek 25. května je v Hamzově parku připraven program s názvem Květy v květnu, je pro všechny obdivovatele rozkvetlého arboreta...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 den
Pátého května vypuklo v Praze povstání proti německým okupantům. Pražský rozhlas volal o pomoc povstalcům. Venkov měl minimum informací. Sice zde...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 dnů
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »