Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Sportovní hala V Průhonech podle všeho skutečně vyroste. Zelenou projektu dali na svém posledním jednání městští zastupitelé, kteří se však...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 17 hodin
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Když město před lety od Sokolů získalo značně zanedbanou sportovní halu na Tyršově náměstí, bylo jasné, že jde do jisté míry o dar danajský...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
V dusném pozdním odpoledni 6. července se konalo shromáždění k uctění památky Mistra Jana Husa. Před 604 roky byl tento den upálen v Kostnici. Sešli...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Za rok už není třeba organizovat další vzpomínku na mistra Jana Husa. Podobný závěr může učinit asi každý, kdo letos zahlédl fotky ze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim - V sobotu 6. července v 18. 30 hodin na Školním náměstí pořádá Město Chrudim ve spolupráci s místními církvemi vzpomínkové...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Ve dnech 13. a 14. dubna proběhl zápis dětí do prvních tříd chrudimských základních škol pro školní rok 2018/2019. K zápisu se dostavilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Ředitelé a ředitelky základních i mateřských škol zřizovaných městem nepanují ve svých „královstvích“ neomezeně dlouhou dobu. Obvykle mají...Celý článek »