Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 44 týdny
Seč - Čas školních výletů je v plném proudu. Hasiči toto období využili k nácviku záchrany osob z nepřístupných terénu, ale i vodní...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Bojanov - K požáru haly v místním Technolenu vyráželi profesionální i dobrovolní hasiči. V objektu navíc zůstali dva zaměstnanci....Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Bylo těsně po 15. hodině, když profesionální i dobrovolní hasiči vyráželi k místnímu Dětskému domovu se školou. Důvodem, byl nahlášený...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Cyklista se na nábřeží Karla Čapka vyhýbal chodci. Narazil při tom do zábradlí, přepadl přes něho a zřítil se z pětimetrové výšky do...Celý článek »
vydáno před 10 let 52 týdny
Chrudim - V pondělí dopoledne v jedné ze zdejších mateřských školek k požáru. Na vině byl zapnutý elektrospotřebič v kuchyňce ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Dolní Ředice - Připravenost této obce na Pardubicku při mimořádné události mělo v pátek odpoledne prověřit námětové cvičení profesionálních a...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – U domova seniorů bylo hned po ránu veselo. Hasiče zaměstnávalo vyprošťování auta, které sjelo nedopatřením do řeky Chrudimky. To se...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 10 hodin
Chrudim – Návštěvníci sem můžou zavítat od dnešní půl deváté až do 17 hodin. Dnes na den svátku svatého Floriána, patrona hasičů, se koná v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudimsko – Kniha se prodává pěkně, přímo v chrudimských knihkupectvích se ale nedá sehnat, jistotou je kancelář Vodních zdrojů Chrudim a nebo...Celý článek »