Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Skuteč – Různorodá práce v terénu, neustále se měnící okolnosti, záchrana zvířat nebo školení dětí. I to je jejich práce. S očekáváním už skoro rok...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Luže/Skuteč - Ve večerních hodinách při zajišťování veřejného pořádku na Městských slavnostech v Luži si strážníci povšimli podivné chování jednoho...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Proseč - V pátek v 7:00 hodin přijali strážníci oznámení od vedoucího zaměstnance místní firmy, že na jejich zahradě nalezli podezřelý předmět...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Proseč - Ve středu se na strážníky Městské policie ve Skutči obrátila místní žena s tím, že ji někdo před obchodem na náměstí. Dr. Tošovského  ...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim/Podhůra/Proseč - Na Podhůru vyjížděly v odpoledních hodinách profesionální hasiči z Chrudimi a dobrovolní hasiči ze Slatiňan a...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Skuteč - Zdejší městská policie se rozhodla pořídit si nové auto. Po úvaze se do užšího výběru dostaly: Dacia Duster 4x4, 1.6 16V, 77kW,  ...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Luže - Bílé auto značky Ford s přívěsem naloženým kládami neuniklo pozornosti skutečských strážníků, když po 22. hodině projíždělo kolem nich. Poté,...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Luže - Skutečští strážníci si při sobotní pěší hlídkové činnosti ve městě všimli ve 21.20 hodin tří dospělých osob houpajících se na dětském hřišti v...Celý článek »