Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 3 hodiny
Pardubice –Pardubický komorní soubor Barocco sempre giovane (BSG), známý svojí spoluprací s předními českými i zahraničními umělci, zveřejnil termíny...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 4 dny
Pardubice – Výjimečná osobnost nejen v české kultuře, ale i v mezinárodním povědomí, houslista Jan Talich, vystoupí ve čtvrtek 25. května 2023 v 19...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Pardubice – Letošní Svatoštěpánský koncert Barocco sempre giovane se uskuteční 26. prosince v 17 hodin v Sukově síni domu hudby v ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Pardubice – Houslista a koncertní mistr České filharmonie Jiří Vodička zahájí podzimní cyklus koncertů spolu s komorním souborem Barocco sempre...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim - V pátek 26. listopadu se uskuteční abonentní koncert Barocco sempre giovane s klavíristou Matyášem Novákem, který se měl konat ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Na začátku nového roku zůstává vše při starém. Zima zatím své drápky rozhodně nezaťala, což ocení jistě každý, kdo musí obsluhovat domácí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – První víkend roku 2020 je před námi, někomu z nás končí dovolená, dětem pomalu prázdniny. Přiblížila se tradiční tříkrálová sbírka,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Skuteč - V pondělí 23. září v 18.30 hodin se v Kostele Nanebevzetí Panny Marie uskuteční benefiční koncert na opravu střechy barokní fary.Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Kameničky - U příležitosti 100. výročí narození malíře Jaroslava Sodomky se koná ve Výstavní síni Obecního úřadu výstava olejomaleb tohoto autora....Celý článek »