Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Kde sehnat peníze do neduživé městské kasy? To je otázka, na níž současná radniční koalice marně hledá odpověď. Úvěry a půjčky od bank jsou...Celý článek »
vydáno před 5 let 42 týdny
Chrudim – Přerostlá vegetace v korytě Chrudimky, která každým rokem zaměstnává jak zdejší úředníky, tak pracovníky Povodí Labe, nenechala v klidu...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Stála rekonstrukce schodiště pod Myší dírou víc, než měla? Tuto otázku přinesly Chrudimské noviny a odpověď nyní hledají městští...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - „Komu se nelení, tomu se zelení,“ praví staré přísloví, které pravděpodobně neznají členové komisí rady města a také členové kontrolního...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Poslední letošní setkání městských zastupitelů mělo na svém programu celou řadu více i méně zajímavých bodů. Tím nejzajímavějším však bylo...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Základním a prvním bodem volebního programu hnutí ANO v komunálních volbách v Chrudimi bylo pozitivní a neútočné vedení volební kampaně a snaha o...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Ačkoliv se ustavující schůze městských zastupitelů shodla jen na tom, že předložené návrhy starosty Petra Řezníčka (SNK-ED) neschválí,...Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Chrudim - Ještě před tím, než se nově zvolení zastupitelé města sejdou 15. prosince k druhé veřejné schůzi, z níž by měl vzejít nový starosta...Celý článek »