Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubicko – Policie pátrala od úterního odpoledne po dívce, která odešla z domova a možná cestovala vlakem směrem na Děčín za podezřelou skupinkou....Celý článek »
vydáno před 3 roky 16 týdnů
Pardubice – Radost z úniku před spravedlností překazili policisté muži, který si vyhlídl u pardubického Poseidonu na nábřeží Závodu míru nic...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Pardubice - V době, kdy byly policejní hlídky zajišťovat veřejný pořádek při včerejším hokejovém utkání v okolí zimního stadionu, jsme přijali...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Pardubice - Ve středu po páté hodině odpolední přijali policisté jednoho z místních oodělení oznámení od muže, který chtěl zůstat v ...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Pardubice - Necelá hodina a půl chyběla do Silvestrovské oslavy, když hasiči museli vyrážet k dopravní nehodě, ke které došlo v prostoru...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice/Přelouč - Celé dva dny pátrali zdejší policisté po 13letém chlapci, který po hádce s matkou odešel z domu neznámo kam. Nikdo z...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Pardubice - Zdejší policie se zabývá dopravní nehodou, při které řidič blíže nezjištěného náklaďáku 27. května po 14. hodině na křižovatce ulic...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Pardubicko – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po cyklistce, která se na konci února střetla s osobním autem na křižovatce ulic Hradecká a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »